آشپزی یامی شف

آشپزی یامی شف

آشپزی یامی شف

آشپزی یامی شف:

امروز هر چی آرزوی خوبه نثار شما باشد. کاربرمهارتو عزیز
یک دل شاد//یک لب خندون//یک زندگی آورم براتون آرزومندیم

سپاس ازاینکه وب سایت مهارتورا انتخاب نمودین من در این پست:

آدرس آشپزی یامی شف/آشپزی یامی شف تهران/شیراز

در خدمت شماهستم.

کاپ کیک شکلاتی با رویه مرنگ و شکلات، کیک ایتالیایی که با شکلات

لعاب دار شده تا شکل زیبای درخت کریسمس بگیرد این دستور پخت هوس

انگیز بوده و در مقابل آن هیچ مقاومتی نمی توان نشان داد.
همراه با یامی شف انواع دستور پخت را دنبال کنید.


در تعریف کلی شف شخصی است که بر تمامی فعالیت های آشپزخانه و

نحوه عملکرد کارکنان آن نظارت دارد .وظیفه کلی وی کسب اطمینان

از رضایت مشتری نسبت به طعم و مزه غذا و هم چنین آراستگی

ظاهری آن می باشد .
اکثر شف ها در مواردی چون برنامه ریزی منو و قیمت گذاری،

تأمین موجودی ،ایمنی و … مشارکت دارند .
معمولاً شف ها یک دوره ۴ ساله در کالج می گذرانند تا مدرک شف

را بگیرند . اما بسیاری از آن ها هم در مدارس هنر آشپزی کسب

علم می کنند و بعد از حدود یک تا دو سال کار کنار یک شف موفق

شروع به فعالیت جداگانه در این عرصه می نمایند


آشپزی یامی شف

بیوگرافی پژمان علیزاده سرآشپز بین المللی + زندگی شخصی عکس دربالای همین صفحه عکس پژمان علیزاده می باشد. در کنارهنرمند عزیز کشورمان است.

پژمان علیزاده متولد 17 آبان 1363 در تهران، آشپز است

فارغ التحصیل رشته آشپزی از دانشگاه آکسفورد می باشد، وی دارنده انواع مدارک معتبر آشپزی بین المللی است و تجربه ره اندازی ده ها رستوران را نیز دارد

 یامی شف

در تاریخ افسانه‌ای ایران آمده‌است که پختن غذا و خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آش‌ها و اباهای خوش و خوردنی‌های لذیذ را می‌پختند. از میان نوشته‌هایی که از زبان پهلوی در دست است در رساله دلکش خسرو کواتان و ریتک (خسرو و ریدگ) نکاتی دربارهٔ خورش‌ها و خوردنی‌ها و شیوهٔ بکار بردن و چگونگی آن‌ها در دوره ساسانی به دست می‌آید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبر است.

منبع:ویکی پدیا

برای بقیه مطالب وب سایت مهارتو به قسمتهای زیر مراجعه بفرمایید. منبع :مهارتو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.