بهترین دفتر آشپزی

بهترین دفتر آشپزی

بهترین دفتر آشپزی

سلام و شادباش خدمت کاربران گرامی مهارتو“بهترین دفتر آشپزی”

آشپزی یک هنر، فناوری و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده

از گرما یا بدون آن می‌باشد.

کلم پلو یکی از انواع پلو های شیرازی است که علاوه بر خوشمزگی بسیار

پر خاصیت است. اگر مى خواهيد از سبزيجات بيشتر در غذاهايتان استفاده كنيد،

ما به شما كلم پلو را پيشنهاد مى كنيم. اين غذا باب طبع بچه ها است و بسيار لذيذ است.

آشپزی شیرازی کلم پلو

  • کلم قمری:نیم کیلو
  • برنج:3 لیوان
  • تخم مرغ:1 عدد
  • گوشت چرخ کرده:150 گرم
  • سبزی شامل (شوید. تره. ترخان. ریحان) :100 گرم
  • پیاز:2 عدد
  • آرد نخودچی:2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

ابتدا برنج را بشوید و چند ساعت با آب و نمک خیس کنید.

کلم قمری ها را هم به صورت رشته ای خرد کنید و با 2 لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

بعد از اینکه آب کلم کاملا گرفته شد آن را به همراه یک عدد پیاز و سبزی های خرد شده ، در کمی روغن تفت دهید.

در مرحله بعد پیاز را بعد از پوست کردن رنده کنید و با فشار دست آبش را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی و کمی نمک و فلفل ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کنند.

از مواد به اندازه یک فندق بردارید و به صورت کوفته قلقلی گرد کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید.

آب برنج خیس داد ه شده را  خالی کنید و در قابلمه آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود. بعد آن را آبکش کنید.

ته قابلمه مورد نظرتان را کمی روغن بریزید و با ته دیگ دلخواهتان بپوشانید و بعد با کف گیر مقداری از برنجتان را داخل قابلمه بریزید.

کمی از مواد کلم پخته شده و  گوشت قلقلی های سرخ شده را بریزید و دوباره لایه بعدی را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

سپس قابلمه را روی حرارت رو به بالا قرار دهید تا برنج بخار کند .بعد نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی سطح برنج تان بریزید .

بعد حرارت را کم کنید تا برنج کاملا بپزد و دم بکشد.کلم پلوی آماده شده را با زعفران و خلال بادام و پسته تزیین کنید .

بهترین دفتر آشپزی

آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.

منبع : ویکی پدیا

برای ادامه مطالب وب سایت مهارتو به منبع مهارتو مراجعه بفرمایید.

منبع : مهارتو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.