بهترین قابلمه

بهترین قابلمه

بهترین قابلمه

سلام و عرض ادب خدمت مهارتویی ها “بهترین قابلمه”

قابلمه یا دیگ گونه‌ای ظرف دردار برای پخت غذا است. دیگ لبه‌های بلندی داشته و اجازه می‌دهد تا غذا برای پخته شدن، زمان بیشتری بجوشد. از دیگ برای پختن برنج (پلو)و انواع خورش استفاده می‌شود.من در این مقاله با

بهترین قابلمه/ گرانیتی/سلامتی/ ایرانی/ استیل/چدن شما هستم.

سرویس قابلمه برند یونیک unique

یونیک unique به معنی خاص و بی همتاست. ویژگی های کلیدی این  برند عبارتند از: “نوآوری در محصولات و قیمت های عالی”

آشپزی برای بسیاری افراد در نگاه اول کار راحتی به نظر نمی رسد اما راه حل هایی وجود دارد که افراد آماتور را حرفه ای تر نشان دهد . عوامل زیادی در کنار هم باید جمع شود تا غذای مورد نظر به ‌صورت حرفه‌ای به نظر آید؛ عواملی مانند جنس لوازم آشپزی، تعداد آن‌ها و البته تجربه و تخصص آشپزی.

بهترین برندهای سرویس قابلمه تفال – T- fal

یکی از مشخصه های بارز این سرویس قابلمه این می باشد که دارای نقطه حرارت بالایی است و براحتی به شما نشان می دهد که قابلمه گرمای بهینه ای دارد. روکش داخلی این سرویس ضدخش و بسیار بادوام می باشد بطوریکه می توان از ظروف فلزی در آن نیز استفاده کرد. اگر نمی خواهید قابلمه ها را خودتان بشویید ، می توانید در ماشین ظرف شویی نیز قرار دهید چون آسیبی به آنها وارد نمی شود. با این سرویس قابلمه مطلوب ترین پخت و پز امکان پذیر خواهد بود.

قابلمه چدن

قابلمه چدن و پوشش چدنی ظروف محصولی است که بعد از پوشش تفلون مطرح شد. چدن آلیاژی است شامل کربن، آهن و سیلسیوم که در قابلمه های چدنی بر روی آلومینیوم خالص پرس می شود. از آنجا که قابلمه های تفلون سرطان زا شناخته شدند صنعت تولید قابلمه توانست قابلمه های چدنی را جایگزین این ظروف کند. پوشش چدنی این ظروف بر روی آلومینوم مانع از ورود مواد سمی به غذا می شود.

مزایای قابلمه های چدن

  • ارزان بودن
  • شستشوی آسان
  • امکان قرار گرفتن در فر
  • مقاومت در برابر حرارت
  • مقاومت در رنگ
  • عدم نیاز به روغن زیاد
  • نگهداشتن گرما به مدت زیاد
  • سلامت بیشتر نسبت به تفلون

معایب قابلمه های چدنی

  • تنوع رنگ کمتر نسبت به تفلون
  • وزن زیاد

قابلمه چدن اصل

متأسفانه قابلمه چدن تقلبی به وفور در بازار به چشم می خورد. این قابلمه ها از آلیاژ آلومینیوم هستند با پوششی شبیه به چدن که متاسفانه موجب ناسالمی غذا می شوند. در ادامه به ذکر برخی نکات برای تشخیص قابلمه چدن اصل در هنگام خرید می پردازیم.

  • وزن سبک قابلمه تقلبی نسبت به قابلمه چدن اصل
  • قابلمه های چدن سطوح خیلی صیقل شده ندارند
  • چسبیدن آهنربا به قابلمه های چدن اصل
  • تنها در رنگ های تیره تولید می شوند

تاریخچه

کهن‌ترین وسیله پخت و پز از جنس سنگ در جهان با قدمت ۹۰۰۰ سال در مکزیک کشف شده‌است.هرچند گروهی از پژوهشگران بر این باورند انسان‌ها دیگ سفالین را دو بار، در دو ناحیه مختلف اختراع کرده‌اند: اولی در آسیای شرقی در حدود ۱۶ هزار سال قبل و بعد در شمال آفریقا در حدود ۱۲ هزار سال قبل…. ادامه مطالب منبع: ویکی پدیا

برای ادامه مطالب وب سایت مهارتو به قسمتهای زیر مراجعه بفرمایید. منبع : مهارتو

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.