سبزی قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی

سلام بر شما همراهان گرامی سایت مهارتو. امروز میخواهیم شما را با سبزی قورمه سبزی کنیم.
از اینکه تا آخر با مهارتو همراه خواهید بود سپاس گذاریم.

خورشت سبزی یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و غالبا در هر خانه‌ای بار گذاشته شود عطر و بوی وسوسه انگیز آن کل محل را در برمی گیرد. اما سوال این است که چرا گاهی عطر و طعم آن بهتر می‌شود؟

در پاسخ باید گفت که علاوه بر روش پخت، مقدار سبزی مورد استفاده نیز در خوشمزگی آن تاثیر به سزایی دارد.

سبزی قورمه سبزی
سبزی قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از خورش‌های سبز است که یک پای ثابت آن را سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می‌دهد و چاشنی آن معمولا لیمو عمانی درسته یا پودر شده است، ولی گاهی به آن آب نارنج، آب غوره یا رب انار هم اضافه می‌کنند. نسبت سبزی های مورد استفاده در شهر‌های مختلف، فرق می‌کند همچنین نوع گوشت آن نیز می‌تواند متفاوت باشد همچون با گوشت مرغ یا با گوشت چرخ کرده.

 

نسبت سبزی قورمه سبزی (فارس و خوزستان)

تره ۴۰۰ گرم
جعفری ۴۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
سیر سبز ۱۰۰ گرم

 تهران

تره ۵۰۰ گرم
جعفری ۵۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم

آذربایجان

تره ۱ کیلوگرم
جعفری ۲۵۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر چند برگ
ترخون چند برگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.