شیرینی فروشی بی بی

شیرینی فروشی بی بی

شیرینی فروشی بی بی

با سلام و سپاس از حسن انتخابتون…
ما در سایت مهارتو قصد داریم اطلاعاتی درباره “شیرینی فروشی بی بی” را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.با ما همراه باشید.

شیرینی فروشی بی بی

شیرینی فروشی بی بی

وقتی اسم کیک شکلاتی میاد همه اسم شیرینی فروشی بی بی رو
میارن. این شیرینی فروشی معروف، بهترین کیک شکلاتی و نسکافه رو
داره . البته شیرینی باقلوای اینجا ویژه است و پیشنهاد می کنیم که
حتما امتحانش کنین و از خوردنش لذت ببرین. اگر هم شیرینی تر و کیک
تازه می خواین هم می تونین به اینجا سری بزنین و حضوری خرید کنین
و هم می تونین اینترنتی سفارش بدین و مطمئن باشین که چیزی که
تحویل می گیرین دقیقا همونیه که عکس اینترنتی شو دیدین. همه
کسایی که از اینجا کیک و شیرینی خریدن خاطره های زیادی دارن که با
یادآوری شون یاد لحظه های لذت بخش می افتن و خنده روی لباشون
می شینه.

آدرس: ایران، استان تهران، تهران، یوسف آباد، میدان کلانتری، خیابان مهرام

تلفن:  02188007770

انواع شیرینی بر اساس ساختار

  • شیرینی پوسته کوتاه ؛ساده‌ترین و شایع‌ترین شیرینی
    است. که با آرد، روغن و شکر ساخته شده، و به‌طور عمده
    در تارت‌ها این نوع استفاده می‌شود. همچنین شیرینی
    است که اغلب در ساخت پای سیب بکار می‌رود . روش
    ساخت این شیرینی از مخلوط کردن روغن و آرد ، اضافه
    کردن آب، و شربت شکر رول کردن خمیرکه آرد مخلوط ، با
    مالش با دست یا مخلوط کن ، تشکیل می‌شود که مانع
    تشکیل گلوتن و در نتیجه شیرینی نرم و ترد حاصل می‌آید.
    یک نمونه از آن می‌توان شیرینی پوسته شیرین نام برد .
  • خمیر هزار برگ, شیرینی ساده‌ای است که هنگامی که
    پخته شده با توجه به تعداد لایه‌ها متورم می‌شود. که
    شروع فرآیند پخت با دمای بالا و پس از مدتی با کاهش
    حرارت حالت “پف” بدست می‌آید.
  • خمیر پف‌دار که در ایران به شیرینی دانمارکی معروف
    است؛ دارای لایه‌های بسیاری است که اضافه نمودن مخمر
    باعث تورم یا “پف” آن می‌شود. این شیرینی با استفاده از
    آردنول، کره مارگارین،استیک اسید و نمک برای تقویت
    شبکه گلوتن وشربت گلوکز شیر و تخم مرغ و طعم دهنده و
    آب ساخته می‌شوند.پف شیرینی بر اساس دمای فر، ورق
    ورقه و تردی آن بستگی دارد.

نان اکلرخامه‌ای یا نارنجک شیرینی بسیار سبک است که اغلب با خامه
پر می‌شود. همچنین می‌توانید با مواد اولیه از قبیل پنیر، ماهی تن، مرغ
به عنوان غذا پر شود.

  • شیرینی فیلو؛ معمولاً در چند لایه نازک خمیر و به همراه
    کره می‌باشد. این شیرینی بسیار ظریف هستند و به
    راحتی خرد می‌شود.

تاثیر دما بر شیرینی

طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.

شیرینی از رابطه‌ی مستقیم دما پیروی میکند.

بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین
بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم
شیرین حس میشود

بر پایه مواد تشکیل دهنده

  • کیک‌ها: در ترکیب این ماده قطعا از آرد و تخم مرغ نیز
    استفاده شده و بر دو نوع عمده کیک اسفنجی و کیک کره‌ای می‌باشد. از لحاظ انواع، مافین، کیک پوند، کیک پر،
    کیک شیفون و… در این دسته می گنجند.
  • شکلاتها: در این شیرینی ماده اصلی کاکائو و شکر و روغن
    است. در برخی از انواع آن آرد نیز به کار می‌رود.
  • اسلایس‌ها: این نوع شیرینی معمولاً دارای دو لایه زیرین و
    رویین می‌باشد که لایه زیرین ترکیبی از آرد و لایه رویین یا
    ترکیبی از آرد یا ماده دیگری می‌تواند باشد که به رویه
    ظاهری زیبا و در عین حال پوک و خوش طعم بدهد. لازم به
    ذکر است که اسلایسها قطعات مربعی یا مستطیلی
    کوچک می‌باشند که از برش قطعات بزرگ‌تر حاصل
    می‌شوند.

شیرینی‌های ایرانی

به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها
در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر
تقسیم می‌شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی‌هایی هستند که در
تهیه آن‌ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت
بالا را داشته باشند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی
زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌های تر
شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده شده باشد و
برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف‌ترین این
شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد. با اینکه
اصولاً عمر شیرینهای تر به خاطر شرایط نگهداری آنان و همچنین کم
بودن تولید و مصرف محصولات لبنی در ایران درمقایسه با کشورهای
اروپایی، نمی‌تواند زیاد بوده باشد، تنوع این نوع شیرینیها به نوعی
بیانگر خلاقیت و ظرافت طبع ایرانی می‌باشد. ایرانیان تاریخی طولانی در
تولید شیرینی جات داشته اند، بستنی البته نه به صورت فعلی، ۲۴۰۰
سال پیش در ایران اختراع شده‌است و ریشه تاریخی شیرینی‌های
خشک غربی (cookie) به کلوچه ایرانی در ۱۳۰۰ سال پیش می‌رسد.
البته حداقل در مورد بستنی، ایرانیان آنچنان در تاریخ تحول آن مشارکت
نداشته اند که شاید ریشه در کم بودن تولید و مصرف محصولات لبنیاتی
در آسیا نسبت به اروپا داشته باشد، که آن هم ریشه در مشکل دار
بودن هضم لاکتوز برای اکثر مردم آسیا دارد.

از این مطالب دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.