دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه شکلات تخته ای

طرز تهیه شکلات تخته ای

با سلام و سپاس از حسن انتخابتون…
ما در سایت مهارتو قصد داریم اطلاعاتی درباره “طرز تهیه شکلات تخته ای“را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.با ما همراه باشید.

 

 

طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی خوشمزه و با کیفیت

خوب یا بد بودن طعم شکلات تخته ای مستقیما مربوط به کیفیت پودر
کاکائو میباشد، پس هنگام خرید پودر کاکائو دقت کنید که از نوع مرغوب
آن استفاده شود. هرچه پودر کاکائو شما مرغوب تر باشد رنگ شکلات
تیره تر خواهد شد.

 

طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)

آماده سازی: 1 ساعت
 

مواد اولیه :

آب یک لیوان
پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان
کره (نرم شده در دمای اتاق) 2سوم لیوان
شکر نصف لیوان
شیر (پرچرب) 2سوم لیوان
پودر قند 1چهارم لیوان

طرزتهیه:

ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد
زیر شعله را ملایم کنید.

طرز تهیه شکلات تخته ای

کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آنها را داخل
ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی اب در حال
جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(روش بن ماری)


دقت کنید که هیچ توده ای نباید داخل مواد وجود داشته باشد حتی در
صورت لزوم میتوانید از گوشتکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات
استفاده کنید.

طرز تهیه شکلات تخته ای

طرز تهیه شکلات تخته ای

حالا 1 لیوان اب گرمی را به مواد اضافه کرده و باز هم خوب هم بزنید.زیر
شعله را کمی زیاد کنید.مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.در صورتی که
احساس کردید دما زیاد شده آن را مجددا کم کنید.


مخلوط رو به ظرف جداگانه منتقل کنید و شکر و پودر شکر را با هم
مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.

طرز تهیه شکلات تخته ای

طرز تهیه شکلات تخته ای

شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
در صورت تمایل مواد را با همزن مخلوط کنید.

طرز تهیه شکلات تخته ای

قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل مغز برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات 1 شب داخل فریزر بماند.

طرز تهیه شکلات تخته اینکات :

نکات

1)توجه داشته باشد که خوب یا بد بودن طعم شکلات تخته ای مستقیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو میباشد پس هنگام خرید پودر کاکائو دقت کنید که از نوع مرغوب ان استفاده شود.
2)اگر میخواهید شکلات شما روشن تر شود از مقدار بیشتری شیر استفاده کرده و 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کنید تا مشکلی در بستن شکلات نداشته باشید.
3)هرچه پودر کاکائو شما مرغوب تر باشد رنگ شکلات تیره تر خواهد شد.
4)در صورت تمایل از شیرهای طعم دار مثل شیر نارگیل،شیر موز و سایر طعم ها در تهیه شکلات تخته ای استفاده کنید.
نوش جان

 

از این مطالب دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *