غذا با مرغ ریش ریش

غذا با مرغ ریش ریش

غذا با مرغ ریش ریش

سلام و شادباش “غذا با مرغ ریش ریش” خدمت مهارتویی عزیز

مرغ به عنوان گسترده‌ترین ماکیان در جهان شناخته می‌شود.

مرغ به عنوان غذا از سال ۶۰۰ قبل از میلاد در دیواره‌های قصر بابلیان به تصویر کشیده شده بود..

گوشت مرغ یکی از رایج‌ترین گوشت‌های موجود در قرون وسطا بود.

غذا با مرغ ریش ریش,غذا با مرغ ریش ریش و پنیر پیتزا/ سیب زمینی/ قارچ/ بدون برنج/زرشک در این مقاله با کاربران گرامی مهارتو هستم سپاسگذارم.

غذا با مرغ ریش ریش

گوشت مرغ می‌تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد. با این گوشت

مفید می‌توانید غذا‌هایی سالم تهیه کنید که از آن‌ها جمله می‌توان به ساندویچ

مرغ ریش ریش اشاره کرد. این ساندویچ به سادگی و در زمان کوتاهی آماده

می‌شود و به عنوان یک شام خوشمزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تهیه این

غذا از گوشت سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به همراه قارچ، پیاز و

فلفل دلمه‌ای استفاده شده و همراه با نان و انواع سبزیجات همچون گوجه فرنگی،

کاهو، کلم و جعفری ساطوری سرو می‌شود. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ

آشنا می‌شوید.

غذا با مرغ ریش ریش

مواد لازم
سینه مرغ کوچک ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیر ۱ حبه قارچ ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز از هر کدام ۱/۲ عدد

محلول زعفران ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب

به جوش آید.
یکی از پیاز‌ها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را

در قابلمه بریزید.

کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه

دهید مرغ ۳-۲ ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ

باقی بماند.

مرغ ریش ریش شده

پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوان‌های مرغ

را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.

پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت

ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمه‌ای

و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود.
قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی

حرارت بالا تفتف دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن

از روی حرارت بردارید.

قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، نمک،

فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط

شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران روی مواد بریزید و سپس حرارت را

خاموش کنید.
برای درست کردن ساندویچ می‌توانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش

استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور،

گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.
ساندویچ مرغ ریش ریش را می‌توانید با سس مایونز یا سس کچاپ

میل کنید.

غذا با مرغ ریش ریش

نکته: برای شستن قارچ‌ها، آن‌ها را در آب نریزید، چون بافت قارچ به گونه

ایست که آب را جذب کرده و موقع حرارت دیدن آب می‌اندازد؛ بنابراین قارچ‌ها

را یکی یکی با آب سرد شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.

غذا با مرغ

در ایالات متحده در دهه ۱۸۰۰ میلادی، مرغ گران‌تر از گوشت‌های دیگر بود

و فقط ثروتمندان می‌توانستند از آن استفاده کنند.و همچنین در طول جنگ جهانی

دوم نیز به دلیل کمبود گوشت گاو و گوشت خوک، قیمت گوشت مرغ افزایش یافت.

در اروپا مصرف گوشت مرغ در سال ۱۹۹۶ به علت شیوع آنفلوآنزا در گاو و گوسفندان به شکل چشم‌گیری افزایش یافت.

منابع: ویکی پدیا

برای ادامه مطالب مهارتو به بقیه وب سایت مهارتو کلیک بفرمایید. مهارتو

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.