مخمر آب جو

مخمر آب جو

مخمر آب جو

با سلام و سپاس از حسن انتخابتون…
ما در سایت مهارتو قصد داریم اطلاعاتی درباره “مخمر آب جو” را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.با ما همراه باشید.

مخمر آب جو

مخمر آب جو

تاثیرات مخمر بر روی بدن انسان

اگر عبارت «مخمر آبجو» شما را یاد نوشیدنی آبجو می اندازد، باید بدانید که این مخمر برای تولید نان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این مخمر که بیشتر به عنوان ساکارومایسس سرویزیا شناخته می‌شود، یک مخمر واقعی است که در پخت و تخمیر آبجو مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین پس از تولید آبجو و به عنوان مکمل جمع‌آوری می شود.

مخمر آب جو طبیعی

مخمر آبجو طبیعی غنی از پروتئین و مواد مغذی مختلف است که به آن فواید سلامتی زیادی می‌دهد، مثل کمک به متعادل کردن سطح قند خون. اما مخمر همچنین پتانسیل ایجاد برخی اثرات جانبی نظیر گاز معده و میگرن را دارد. مخمر آبجو می‌تواند با داروهای خاص حالت ناهماهنگی داشته باشد، پس همیشه قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

مخمر آبجو

مخمر آب جو چگونه عمل می کند؟

مخمر آبجو حاوی ارگانیسم ‌های کوچک (microflora) است، که به حفظ عملکرد درست دستگاه گوارش کمک می‌کنند. مخمر آبجو یک مکمل غذایی نیز هست و ممکن است بعد از مصرف آن متوجه ارتقا سطح بدن و تقویت سیستم ایمنی نیز شوید. این مخمر یک منبع غنی از:

  • کروم
  • پروتیین
  • سلنیوم
  • پتاسیم
  • آهن
  • روی
  • منیزیم

است. همچنین یک منبع عالی از ویتامین‌های B است. یعنی:

  • تیامین
  • ریبوفلاوین
  • نیاسین
  • اسید پانتوتنیک
  • پیریدوکسین
  • اسید فولیک
  • بیوتین

مزیت های مخمر آب جو چیست؟

ویژگی ‌های پروبیوتیک مخمر آبجو ممکن است آن را به یک ماده غذایی موثر برای جلوگیری از اسهال تبدیل کند. از این مخمر برای درمان اختلالات مختلف دستگاه گوارش نیز استفاده می شود، از جمله:

  • اسهال ناشی از بیماری آنتی بیوتیکی
  • اسهال مسافرتی
  • روده تحریک پذیر
  • کلستریدیوم دیفی لوپز کولیت
  • عدم تحمل لاکتوز

مخمر آبجو می تواند انرژی لازم در بدن را فراهم کرده و به حفظ سلامت پوست، مو، چشم و دهان شما کمک کند. این ممکن است در پشتیبانی از سیستم عصبی و تقویت سیستم ایمنی مؤثر باشد. کروم موجود در مخمر آبجو همچنین ممکن است به کنترل سطح قند خون برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ با بهبود تحمل گلوکز کمک کند.

مخمر آبجو

اثرات سوء مصرف مخمر آبجو چیست؟

شما باید قبل از این که مخمر آبجو را مصرف کنید با پزشک خود مشورت کنید. مکمل هایی مثل مخمر آبجو می‌توانند با داروهای خاص تعامل داشته باشند و تاثیر گذاری آن را دستخوش تغییر کنند. پس رعایت نکات لازم و  ایمنی در این زمینه بسیار اهمیت دارد. عوارض جانبی مخمر آبجو به طور کلی خفیف است. رایج‌ترین اثرات جانبی آن شامل، گاز اضافی معده، نفخ، و سردرد است – مانند میگرن.

عوارض جانبی

اگر در قفسه ‌سینه، گلو یا ناحیه سینه خود نفس تنگی را تجربه می ‌کنید یا به سختی نفس می کشید، فورا مصرف مخمر آبجو را کنار بگذارید و با یک پزشک متخصص تماس بگیرید. با اینکه این دست عوارض در مورد مخمر آبجو کمتر گزارش می شود اما در نظر گرفتن احتمال وقوع این عوارض برای پیشگیری بسیار اهمیت دارد. از سویی دیگر باید توجه کنیم که این عوارض جانبی ممکن است نشان‌دهنده واکنش آلرژیک به این نوع مخمر باشد. همانطور که اشاره شد مخمــر آبجو یک منبع مهم حاوی ویتامین ‌های B است، اما حاوی B ۱۲ نیست. مقدار ناکافی B ۱۲ می ‌تواند باعث کم‌ خونی در بدن شود، بنابراین مهم است که مطمئن شوید که منابع B ۱۲ در رژیم غذایی خود دارید و در کنارش از این مخمر نیز استفاده می کنید.

روش مصرف مخمر آبجو چگونه است

مخمــر آبجو به عنوان پودر، دانه، مایع و یا قرص مخمــر در دسترس افراد است. همچنین این مخمر مهمترین جز تشکیل‌دهنده آبجو و برخی از انواع نان ها است. از این رو کاربرد آن بیشتر مستتر در تولید نان و شیرینی و کاملاً چشمگیر و واضح در تولید آبجو است. در نتیجه وقتی از کلمه مخمــر آبجو حرف میزنیم، ذهن بسیاری از افراد به سمت تولید آبجو کشیده می شود. مقدار متوسط مصرف آن برای بزرگ ‌سالان یکی از دو قاشق سوپ خوری روزانه است. این مخمر، می‌تواند به غذا یا با آب، آب‌میوه و غیره افزوده شده و ارزش غذایی آن را ارتقا دهد. بسیاری از افراد که دچار ضعف و یا اندام لاغر هستند برای ارتقا وزن از این مخمر استفاده می کنند.

مخمر آبجو

خطرات مصرف مخمر آبجو چیست؟

قبل از اقدام به استفاده از مخمــر آبجو و این نوع مکمل‌ باید از جنبه های منفی استفاده از آن نیز سخن بگوییم. مثلا در صورتیکه باردار یا شیرده می باشید، قبل از اینکه این مخمر را استفاده کنید، با پزشک مشورت کنید. در ابتدا حتما با یک متخصص تغذیه، با توجه به شرایط فیزیکی بدن خود مشورت کنید و سپس به مصرف مخمــر آبجو (مثلا مانند قرص) روی آورید. لازم نیست که آمادگی خاصی برای تهیه مخمــر آبجو به خرج دهید. فرم پودر آن را می توان به تنهایی و یا به غذا یا نوشیدنی اضافه کرد. نکاتی که در این رابطه باید بدانید این است که مخمــر آبجو می توانید در برخی موارد با دارو های زیر تعامل نامناسب داشته باشد:

مپریدین

مپریدین: اگر این مخمر با این مواد تعامل داشته باشد، افزایش فشار خون یک امر حتمی و قابل حدس به حساب می آید. پس حتما موضوع را با پزشک در میان بگذارید تا دچار مشکلات بیشتر نشوید.

بازدارنده هایی که برای درمان افسردگی استفاده می‌شوند(MAOIs)، می توانند با مخمــر آبجو تداخل داشته باشند مقدار زیاد تیرامین در این مخمــر آبجو یک ریسک بزرگ برای افزایش فشار خون به شمار می آید. از این رو، این بحران در موارد نادر اما مهم می‌ تواند باعث سکته مغزی یا سکته قلبی شود.

مخمر بروئر ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد. مصرف این دارو در ترکیب با داروهای دیابتی می‌تواند شما را در معرض خطر بالاتر نسبت به قند خون مطلوب قرار دهد.

جمع بندی نهایی مطلب

با اینکه مخمــر آبجو در انواع اشکال مختلف تولید و عرضه می شود، دارای معایب و مزایا برای مصرف است اما نمی توان آن را دقیقا تغذیه ای مفید یا حتی مضر قلمداد کرد. شرایط جسمی و داروهای مصرفی افراد این مفید یا مضر بودن را تعیین می کنند. پس می توان نتیجه گرفت که مخمــر آبجو بسته به شرایط افراد باید انتخاب و مصرف شوند. با اینکه اثرات مفید این ماده تغذیه ای نسبتا بالاست اما تاثیر گذاری آن برای بسیاری از کسانی که یک دارو خاص مصرف می کنند یا از دیابت رنج می برند کمی متفاوت است.

کاربران گرامی! شما می توانید با ثبت نظرات و پیشنهادات خود در بخش نظرات مارا از دیدگاه هایتان مطلع نمایید.

از این مطالب دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.