نان روغنی

نان روغنی

نان روغنی

با سلام و سپاس از حسن انتخابتون…
ما در سایت مهارتو قصد داریم اطلاعاتی درباره طرز تهیه “نان روغنی” را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.با ما همراه باشید.

نان روغنی

“نان روغنی” برساق از نان ها و شیرینی های محلی استان کردستان و استان کرمانشاه است.

مواد لازم 

  • تخم مرغ   1 عدد
  • آرد  یک کیلوگرم
  • شکر  1لیوان
  • شیر  1 لیتر
  • نمک و زردچوبه  به مقدار کم
  • روغن جامد یک قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی یا جامد بمیزان لازم
نان روغنی

نان روغنی

طرز تهیه نان روغنی برساق

همهٔ مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاید. اگر خمیر به دست چسبید کم کم به آن آرد اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر ورز می دهیم که کاملاً یکدست شود. خمیر را در مشما فریز می پیچیم و می گذاریم در جایی نسبتاً خنک، یک روز بماند تا ور بیاید. اگر هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال می رود خمیر ما ترش شود می توانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم. از خمیر که کاملاً ور آمده گلوله هایی به اندازهٔ گردو جدا نموده و پشت ماهیتابه مسی که قبلاً روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه (یا با دست) تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز می کنیم و در روغن نسبتاً داغ سرخ می کنیم.

نان روغنی

نکات تکمیلی

این نان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
این نان را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

از این مطالب دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.