کمپوت میوه ها گیلا س
سلام و شادباش “کمپوت میوه ها گیلا س “ خدمت کاربران
گرامی مهارتو کمپوت (به فرانسوی: Compote) یا خوشاب نوعی
دسر است که در قرن هفدهم به وجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه
است. در زبان فرانسوی واژه کمپوت به معنای مخلوط است
من در این مقاله با کمپوت میوه ها همراه شما هستم.
طریقه درست کردن کمپوت:
میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی
حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر
می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی
بیشتر در یخچال نمی ماند.
میوه های موجود در کمپوت
توت فرنگی : میوه هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش
آمدن آب 5 دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیریم.
گیلاس : میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نمی آوریم و زمان
آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب 10 دقیقه کافی است.
زردآلو : میوه هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را هسته آن را در می آوریم
و پوست هلو را هم می گیریم و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب
15 دقیقه کافی است.
سیب : میوه هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کرده و زمان
آماده سازی از زمان جوش آمدن آب 20 دقیقه کافی است. (البته سیب و
گلابی را تکه تکه می کنیم.)
تاریخچه
خوشاب یک گونه نوشیدنی سنتی ایرانی است که در آن انگور، انجیر، آلبالو، گوجه یا زردآلوی پخته باشند و با کمی قند شیرین
کرده بنوشند. خوشاب را میتوان معادل کمپوت در آشپزی غیرایرانی دانست.
یک روش تهیه آن است که مقداری برگه خشکباری مانند انجیر، هلو و زرد آلو را در آب خیسانده و چند دقیقه جوشاند.
منبع: ویکی پدیا
برای ادامه مطالب وب سایت مهارتو منبع را کلیک بفرمایید.سپاسگذارم
منبع : مهارتو