کمپوت میوه ها گیلا س

کمپوت میوه ها گیلا س

کمپوت میوه ها گیلا س

سلام و شادباش “کمپوت میوه ها گیلا س “ خدمت کاربران

گرامی مهارتو کمپوت (به فرانسوی: Compote) یا خوشاب نوعی

دسر است که در قرن هفدهم به وجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه

است. در زبان فرانسوی واژه کمپوت به معنای مخلوط است

من در این مقاله   با کمپوت میوه ها همراه شما هستم.

طریقه درست کردن کمپوت:

میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی

حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر

می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی

بیشتر در یخچال نمی ماند.

میوه های موجود در کمپوت

توت فرنگی : میوه هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش

آمدن آب 5 دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیریم.
گیلاس : میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نمی آوریم و زمان

آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب 10 دقیقه کافی است.
زردآلو : میوه هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را هسته آن را در می آوریم

و پوست هلو را هم می گیریم و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب

15 دقیقه کافی است.
سیب : میوه هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کرده و زمان

آماده سازی از زمان جوش آمدن آب 20 دقیقه کافی است. (البته سیب و

گلابی را تکه تکه می کنیم.)

تاریخچه

خوشاب یک گونه نوشیدنی سنتی ایرانی است که در آن انگور، انجیر، آلبالو، گوجه یا زردآلوی پخته باشند و با کمی قند شیرین

کرده بنوشند. خوشاب را می‌توان معادل کمپوت در آشپزی غیرایرانی دانست.

یک روش تهیه آن است که مقداری برگه خشکباری مانند انجیر، هلو و زرد آلو را در آب خیسانده و چند دقیقه جوشاند.

منبع: ویکی پدیا

برای ادامه مطالب وب سایت مهارتو منبع را کلیک بفرمایید.سپاسگذارم

منبع : مهارتو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.