دسته‌ها
آشپزی

کیک خونه

کیک خونه

با سلام و سپاس از حسن انتخابتون…
ما در سایت مهارتو قصد داریم اطلاعاتی درباره “کیک خونه” را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.با ما همراه باشید.

کیک خونه

کیک خونه

طرز تهیه کیک خونه

کیک خامه ای

زمان پخت : 50 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : پیشرفته

مواد لازم

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 310 گرم
3 بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
4 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
5 شکر 200 گرم
6 شیر 1/2 پیمانه
7 پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
8 شربت 1/3 پیمانه
9 روغن مایع 200 گرم
10 خامه قنادی 300 گرم

تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید .

باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود .

بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .

سپس شربت را اضافه می کنیم .

در ظرف دیگری آرد ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و سه بار الک کنید ، و در 4 دفعه به مواد تخم مرغی اضافه نمایید .

با لیسک مواد را مخلوط نمایید تا مایه یکدستی حاصل شود .

در انتها روغن مایع را اضافه نمایید .

قالب گرد یا قالب پاند انتخاب نموده و کف قالب را چرب نمایید .

مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را هموار کنید .

دمای پخت کیک باید 180 درجه سانتی گراد باشد .

فر باید از بیست دقیقه قبل گرم شده باشد .

زمان مناسب برای پخت کیک 40 تا 50 دقیقه است .

پس از پخت کامل کیک را در محیط قرار دهید تا کاملا سرد شود .

کیک را در 2 لایه برش دهید و از وسط برش ایجاد نمایید .

خامه قنادی را 20 دقیقه با همزن بزنید .

در صورت تمایل 1 قاشق پودر کاکائو به خامه اضافه نمایید تا خامه طعم کاکائو پیدا کند .

بین لایه کیک خامه قنادی بزنید و مجدد کیک را روی خامه بگذارید.

می توانید رویه کیک را با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه بزنید .

کاربران گرامی! شما می توانید با ثبت نظرات و پیشنهادات خود در بخش نظرات مارا از دیدگاه هایتان مطلع نمایید.

از این مطالب دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *